Martha Bozic
Get Adobe Flash player

Pozovite: (773) 271-6448

asdf

Bankrotstvo

Da li ste preokupirani računima, pozivima za prinudnu naplatu i konstantnom pritisku? Naša kancelarija će vam olakšati muke i pomoći da zadržite vaš automobil, kuću i vaše dostojanstvo.Mi vam možemo pomoći da “očistite” vaš dosije i izgradite vašu kreditnu istoriju iz početka.

Da li je vaš biznis u neprilci? Dugujete dosta novca a ne možete da izmirite dugovanja? Vaši poverioci vam prete ličnim tužbama. Mi vas možemo pravno zaštiti.

Čini li vam se kako vaše dugovanje se nikako ne smanjuje? Kamate na kreditinim karticama mogu biti izuzetno visoke, naročito ukoliko ste propustili mesečnu ratu ili ste zakasnili sa uplatom. Mi vam možemo pomoći da ta dugovanja potpuno eliminišete.

Imate problema sa nesanicom? Vrlo dobro je poznato da stres uzrokovan finansijskim poteškoćama izaziva niz problema, a jedan od njih je i nesanica. Mi vam možemo pomoći da ponovo povratite vaš spokoj.

Treba li vam pomoć oko razmevanja i objašnjenja koja opcija je najbolja za vas? Short sale, foreclosure ili bankrot? Mi smo tu da vam objasnimo vašu situaciju i damo najbolji pravni savet.