Martha Bozic
Get Adobe Flash player

Pozovite: (773) 271-6448

PROFIL

 

Martha BozicAdvokat MARTA BOŽIĆ

Marta je diplomirala na Loyola Univerzitetu u Čikagu, sa najvišom ocenom (cum laude) 1994. godine a potom stekla diplomu Loyola Pravnog Fakulteta. Od 1997. godine, Marta se bavi privatnom praksom u oblasti trgovine nekretninama, bankrotstvu i privrednom pravu. Marta usko sarađuje sa investitorima, prodavcima, kupcima, privrednim subjektima kao i sa ljudima koji imaju finansijskih poteškoća. Njena sposobnost da sa lakoćom rešava probleme i uspostavi prisan odnos sa klijentima je jedna od vrlina po kojoj je Marta prepoznatljiva.

Marta je kćerka prve generacije doseljenika iz bivše Jugoslavije koji su imigrirali u SAD tokom ranih 1960-tih. Odrasla je uz roditeljlski biznis, čiji bakalnica, poznata kao “George’s Liquor and Deli” je stvorila snažne veze sa Srspkom, Bosanskom i Hrvatskom zajednicom u severnom delu Čikaga. Bakalnica je stajala na usluzi lokalnoj zajednici a ono što je možda još važnije, služila je i kao mesto gde su se naši ljudi rado okupljali, upoznavali i družili. Ponosna na tu zaostavštinu, Marta nastavlja tu tradiciju pružajući svoje usluge lokalnoj zajednici.

 

Rina HodzicRINA HODŽIĆ
Viši pravni stručnjak

Rina je takođe diplomirala na Loyola Univerzitetu u Chicagu 2004. godine a sa Martom sarađuje od 1999. godine. Rina posjeduje Illinois Real Estate Broker dozvolu od 2005. godine. Takodje, Rina je stekla certificate ABR (Accredited Buyer Representative), ADPR (Accredited Distress Property Representative) i CRPM (Certified Residential Property Manager). Rinino dosadašnje iskustvo joj daje veliku prednost u razumjevanju pravne problematike vezano za real estate što je od ogromnog značaja za klijente.

Rina je rođena u Bosni i Hercegovini, odakle je zajedno sa svojom porodicom doselila u SAD 1996. godine. U periodu od 1992 do 2000. godine, veliki broj doseljenika iz BiH su se nastanili širom SAD, od čega oko 100,000 u Chicagu i okolini.